AC Horsens vil i Parken

Lugter pokal-succes efter sejr i Fredericia

Martin Retov havde mål i støvlerne torsdag aften. Foto: Allan Baden

Der skal stå 11 AC Horsens-spillere på den ene banehalvdel, når pokalfinalen i fodbold bliver fløjtet i gang i Parken i maj næste år.

Det mener midtbanespilleren Martin Retov, der med to scoringer var den direkte årsag til, at Horsens torsdag aften ekspederede Fredericia ud af pokalturneringen.

Sejren betyder, at AC Horsens til foråret skal spille to pokalsemifinale-kampe mod Sønderjyske, FC København eller HB Køge. Den samlede vinder af de to kampe kvalificerer sig til finalen i Parken.

- Når man først har prøvet at stå i Parken i en pokalfinale, så vil man give sin højre arm for at stå der igen. Vi skal ofre os tusind procent for at lave et godt samlet resultat i de to semifinaler, siger Martin Retov til AC Horsens' officielle hjemmeside.

Martin Retov har tidligere spillet pokalfinale i Parken. Dengang var det for Brøndby IF.

- Alle spiller fodbold for at vinde pokaler, og det gør vi også. Det er svært for en klub som vores at vinde mesterskabet, men en klub som FC Nordsjælland har gennem de sidste par sæsoner vist vejen i pokalturneringen med flotte præstationer, og vi vil rigtig gerne stå i en pokalfinale i Parken.